Contact

Suzan Gökemeijer-Loos (1972), haptotherapeut

Mijn keuze voor haptotherapie
"Na het VWO en een studie Fysiotherapie heb ik negen jaar gewerkt als fysiotherapeute. Geboeid door mensen intrigeerden vragen over de oorsprong en achtergrond van hun klachten mij toen al. Waarom ontwikkelt iemand een klacht? Wat maakt dat de één daar zoveel gemakkelijker mee omgaat dan de ander? Waarom loopt iemand op een bepaald moment in zijn leven vast?
De opleiding haptotherapie die ik daarna koos, gaf de doorslag. Toen wist ik: 'Dit is het!' Dit is het vak waarmee ik mensen wil helpen om méér zichzelf te zijn, met de nodige mildheid naar zichzelf toe."

Mijn opleiding en ervaring
"Als haptotherapeut ben ik afgestudeerd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal. Hier volgde ik ook een docentenopleiding en ik geef er sinds 2006 zelf les aan Haptotherapie-studenten. Sinds 2004 heb ik mijn eigen Praktijk voor Haptotherapie Heiloo. In 2015 kon ik deze uitbreiden met een praktijk op een prachtige locatie in Bergen (NH). Sindsdien voer ik dan ook de naam 'Praktijk voor Haptotherapie Heiloo en Bergen'.
Als lid van de Vereniging van Haptotherapeuten voldoe ik aan de verplichting tot nascholing en intervisie om als therapeut up-to-date te blijven op mijn vakgebied."